O nas

O nas

Blagovna znamka Enzo grafika, moja tiskarna  je prisotna na trgu od leta 2002, je plod lastnega znanja, lastnega kapitala in poštenih in kvalitetnih ter zaupanja vrednih poslovnih odločitev ustanovitelja Grm Aleša, ki je 1.10.2002 odprl najprej s.p. nato pa družbo z omejeno odgovornostjo Enzo grafika d.o.o., ki se je leta 2021 preimenovala v skrajšano obliko EG d.o.o. Zaposlujemo 8 redno zaposlenih oseb (2022), smo podjetje, ki vse storitve opravlja brez posrednikov, z lastnim znanjem in opremo. Vsi zaposleni delujejo odgovorno in se strankam posvečajo, s tem lahko ponudimo kvalitetno storitev. Držimo se dogovorjenih rokov izvedbe projektov.

 

Leta 2022 se je krovno podjetje Enzo grafika d.o.o. zaradi različnih potreb preimenovalo v skrajšano obliko EG, trgovina in storitve d.o.o. / EG d.o.o. 

Enzo grafika, moja tiskarna je registrirana blagovna znamka podjetja EG d.o.o., zaščitena pri uradu za intelektualno lastnino, pravtako imamo registrirano tudi blagovno znamko Tiskarna idej.  katera je namenjena maloprodajnim kupcem in poslujemo preko spletne strani www.tiskarnaidej.si 

Januarja 2023 smo razširili poslovanje tudi z ponudbo spletne tiskarne, kjer stranke same izvajate naročila s tem pa tudi privarčujete, saj so cene za spletna naročila nižje os rednih cen.

Še vedno vam nudimo storitev oblikovanja, svetovanja itd. - obrnite se na naše kontaktne naslove - z veseljem vam pomagamo.

 

PONUDBA DARIL ZA VSAKO PRILOŽNOST

Za ponudbo daril za posamezne uporabnike, prosimo, obiščite našo novo spletno stran, kjer boste našli ogromno simpatičnih potiskanih daril ali si oglejte spletno stran z darili za vsako priložnost na tiskarnaidej.si